1- IDENTIFICACIÓ

Jordi Sicília Herrero proveït del NIF 39877486-V domiciliat al Carrer de la Font, 48 - 43480 Vila-seca, Tarragona, Espanya. Qualsevol comunicació es podrà dirigir al domicili social a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2- PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb la llei 15/1999 de dades de caràcter personal i la llei 34/2002 de la societat de la informació (LSSICE) li informem que: Hi ha diferents formes que les seves dades personals o comercials passin al nostre fitxer i per tant diferents finalitats i usos de les seves dades en el futur, sempre amb el seu consentiment. Formulari de contacte o consulta: si dóna el seu consentiment abans de l'enviament de la consulta o formulari de contacte seves dades formaran part del nostre fitxer i la finalitat serà enviar-li qualsevol tipus d'informació sobre eltallerdelesflors.com (comercial, nous productes, ofertes, cursos o promocions) d'ara endavant INFORMACIÓ GENERAL. En tot moment podrà dirigir-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per rectificar les seves preferències pel que fa a la informació a rebre o el desig de no rebre cap tipus d'informació, o canviar les seves dades personals, l'adreça d'enviament de la informació, etc. Els enviaments de correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o mitjançant correu postal per canvis en dades, altes o baixes requeriran identificació. Per tant: Si ha donat el seu consentiment en algun dels formularis existents www.eltallerdelesflors.com, les seves dades passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat de Jordi Sicília Herrero, amb domicili social al carrer de la Font, 48,43480-Vila-seca, Tarragona, Espanya, amb la finalitat de mantenir-lo informat i enviar-li informació comercial de eltallerdelesflors.com. Vostè té dret a accedir a aquest fitxer per a informació, rectificació o, si s'escau, cancel·lació de les seves dades quan així ho desitgi. Eltallerdelesflors.com es compromet expressament a no cedir en cap cas les seves dades a tercers.

El Taller de les Flors

El Taller de les Flors va néixer fa 18 anys amb la idea d'oferir un servei integral en decoració floral per a casaments, esdeveniments, festivitats Sempre és un bon moment per regalar flors.

On estem

 * VILA-SECA ( Tarragona ) : Calle Font, 48

    Tel. +34 977 391 484  -  677 501 773   info@eltallerdelesflors.com

* LAS TERRENAS-SAMANÁ ( Rep. Dominicana )

   Calle  Duarte, Plaza Kanesh  

   Tel. +1 809 240 6261